И после не се држава: Косовската опозиција…

Демократската партија на Косово (ДПК) и Алијансата…

Димовски ја попари Владата: Гарантирам дека инфлацијата…

Како Сојуз на синдикати на Македонија првин…

Се зголемува минималецот во Србија

Минималната часовна цена во Србија од 1…

Едвај се крпи крај со крај, две…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) информира…

Гласен текстилец: Имаме збунета влада – Се…

Зголемувањето на минималецот го притиска стопанството. 90-те…

Повеќе од 13.000 работници не го добиле…

Во земјава 13.444 работници не го добиле…

Министерката Тренчевска: Сите работодавачи што исплатиле плата…

Ветувам дека заедно ќе ја продожиме борбата…

Грција ја зголемува минималната плата за 50…

Грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, во телевизиска порака до граѓаните,…

Ги “префати” од Македонија: Косовските синдикати бараат…

Независниот синдикат на приватниот сектор на Косово…

(Фото) Граѓаните направија “салата” од Премиерот во…

По зголемување на минималната плата на 18.000…