МОН ќе одвои средства за реконструкција на…

Околу 40 милиони денари годинава ќе инвестира…

Добра вест: Наставниците ќе земат цела плата…

Прифатени се сите препораки на посредникот кој…

Ковачевски го поздрави договорот меѓу СОНК и…

Премиерот Димитар Ковачевски го поздрави договорот за…

НАЈНОВА ВЕСТ: Се договорија СОНК и МОН…

Министерот за образование и наука, Јетон Шаќири, вечерва…

Следува нов штрајк? Се уште нема договор…

Министерството за труд и социјална политика и…

СОНК и МОН оптимисти дека утре ќе…

И СОНК и министерот за образование оптимисти…

Нема договор: СОНК и МОН закажаа нова…

Министерката за труд и социјална политика, Јованка…

СОНК и МОН преговараат зад затворени врати:…

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура…

СОНК и МОН ги продолжија преговорите за…

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура…

Ковчевски оптимист пред денешната последна средба на…

Има време во кое СОНК и Министерствата…