29 ноември скратено работно време за државната…

Врз основа на заклучоците донесени на 199…

МТСП ќе ги разгледа барањата на пензионерите

Министерката за труд и социјална политика, Јованка…

Се огласија од МТСП: Вонреден инспекциски надзор…

Министерството за труд и социјална политика во…

Тренчевска: Нема ништо неуставно во измените на…

Прекувремената работа дури и со согласност нема…

Тренчевска убедува: И црквата ќе биде вклучена…

Министерката за труд и социјална политика Јованка…

(Видео) Спасовски: Децата се наша иднина, да…

Децата се наша иднина, а наша обврска…

Почна исплатата на покачените септемвриски пензии

Министерството за труд и социјална политика известува…

МТСП: 330 илјади пензионери ќе добијат покачена…

Со септемвриската пензија околу 330 илјади пензионери…

ССМ денеска протестира пред МТСП

Сојузот на синдикатите на Македонија (ССМ) денеска…

ССМ утре три часа ќе протестира пред…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) информира…