(Фото) Стевчо Јакимовски прогласен за почесен граѓанин…

Градоначалникот на Општина Карпош, Стевчо Јакимовски на…

Советниците од Општина Карпош земале 100.000 евра…

Општина Карпош, преку официјалната Фејсбук страна на…