Првични информации: Зошто падна Фејсбук?

Оштетени подморски кабли во Црвеното море се…

Паѓа поддршката меѓу граѓаните за членство во…

Поддршката за ЕУ во земјава на најниско…

Лифт падна од 20 метри во Стокхолм,…

Сите пет лица кои беа во монтажен…

Конечно: Минимален пад на цената на нафтата…

Цените на нафтата денеска паднаа под 125…

Вртоглав пад на вредноста на акциите на…

Акциите на Волстрит денеска пропаднаа поради зголемените…

Бројот на новозаболени во првите денови од…

Бројот на новозаболени од Ковид-19 од почетокот…

Пазарот на криптовалути и денес во црвено…

Пазарот на криптовалути и денес е во…