Штипските пензионери протестираа за линеарно покачување на…

Штипските пензионери со транспаренти, но и со…

ВНИМАВАЈТЕ: Измамник успеал да земе 200.000 денари…

Измамник успеал да придобие 200.000 денари од…

Тренчевска: Пензионерите добиваат покачување на пензиите од…

Околу седум проценти покачување ќе добијат пензионерите…

Косово ќе дава еднократка помош од 100…

Вработените во јавните служби во Косово ќе…

Во пензискиот фонд за погреби недостигаат дури…

Пензиско-инвалидскиот фонд во својот извештај за работата…

Добра вест за пензионерите: Еве кога ќе…

Владата на денешната седница ја усвои Информацијата…

Одлична вест за пензионерите: Од денес започнува…

Минатата недела на седница беше усвоена Информацијата…

Траги-комедија во Пештани: Тројца скопски пензионери постари…

Тројца жители на Скопје, сите постари од…

Добра вест за пензионерите: Априлските пензии ќе…

Владата ја разгледа и усвои Информацијата за…

Од следна недела ќе почне исплатата на…

Од следниот вторник, 29-ти март, ќе се…