85.000 вработени во државната администрација во септември…

Министерството за финансии соопшти дека е постигнат…

Ковачевски се пишмани: Никој не ги намалува…

Работниците и синдикатите да бидат мирни, никој…

По УКИМ и синдикатот на УКЛО-Битола бара…

Синдикалната организација при УКЛО-Битола на прес-конференција побара…

За другите нема: Власта троши дополнителни 50…

Власта ќе троши дополнителни 50 милиони евра…

Претседателот на ССМ: На први мај бевме…

Претседателот на Сојузот на синдикати на Македонија…

ССМ: Работодавачите имаат голем профит, веднаш да…

Сојузот на синдикати на Македонија бара Владата…

Лекарите незадоволни: Планираното покачување на платите во…

Синдикатот на Клинички центар соопшти дека планираното…

ССМ ги подбра пратениците: Со име и…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) денеска…

Директори и членови на УО земале поголеми…

Премиерот Димитар Ковачевски, говорејќи за потребата од реформа…

Универзитетските професори со предупредувачки протест: Ако не…

Сојузот на синдикати на универзитетот „Свети Кирил…