Пожарникар повреден при гаснење на пожар во…

Пожар настанал вчера вечерта околу 20 часот…

Пожарникар се повреди при гаснење пожар во…

Во текот на вчерашниот ден, при настанат…

Два пожара во едно деноноќие во општина…

Еден пожарникар од Територијалната противпожарна бригада на…

Градот Скопје ги награди најдобриот скопски пожарникар,…

Град Скопје со признанија за најдобриот пожарникар,…