Еве како ги попишуваат Македонците во Бугарија

Поранешниот амбасадор во Бугарија, Марјан Ѓорчев за…

Хpватите во пaниka, катастрофални peзултати од пописот:…

Хрватска има 3.888.529 жители, покажуваат првите резултати…

Што ќе покаже пописот во Март?

По 19 години државата ja спроведе најсложената…

Ги имаме првите бројки: 300 илјади Македонци…

Три месеци не се доволни за обработка…

Сте одбиле да се попишете? ДЗС Ве…

Најголемиот дел од населението е попишан, а…