Црна Гора ќе ги ограничи маржите на…

Владата на Црна Гора усвои одлука за…

Цените на прехранбените продукти ќе останат замрзнати…

Владата донесе oдлука цените на основните прехранбени…

Бектеши најави мерки за производителите на леб,…

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска соопшти…