Протест на родителите на деца со попреченост:…

Секој ден плачам. Еве и сега плачам.…

Уставниот суд на Италија пресече: На децата…

На италијанските деца треба да им се…

Родителите на Ѓоковиќ се приклучија на митингот…

Родителите на Новак Ѓоковиќ вечерва се приклучија…