Честитка од руската амбасада: Илинден е круна…

Амбасадата на Руската Федерација во Македонија го…

Честитка од руската амбасада: На нашите македонски…

Од руската амбасада во Македонија утрово објавија…

Руската и американската амбасада во Македонија ни…

Руската американската амбасада во Македонија на сите…

Новогодишна честитка од руската амбасада: Ви посакуваме…

Амбасадата на Руската Федерација на сите им…

Алијанса за Албанците: Да се осуди објавата…

Алијанса за Албанците ја осудува неодамнешната провокација…

(Фото) Делегација на руската амбасада во Македонија…

Делегација на руската амбасада во Македонија, денес…

Руската амбасада го честиташе Денот на македонскиот…

Руската амбасада во Македонија преку нејзиниот Твитер…

Руската амбасада во Македонија со полни раце…

Откако рускиот претседател Владимир Путин вчера ѝ…