Ковачевски се сретна со финската премиерка: Македонија…

Премиерот Димитар Ковачевски денеска ја пречека премиерката…

Финската премиерка во посета на Македонија

Премиерката на Финска, Сана Марин денеска ќе…

Финската премиерка ненајавено го посети Киев и…

Премиерката на Финска, Сана Марин, се сретна со…