Груевски: На сите Срби им го честитам…

На сите мои пријатели Срби и особено…

Пендаровски со честитка за Свети Сава

Претседателот Стево Пендаровски по повод празникот Свети…

Србите палат свеќи пред храмот Свети Сава…

Пред црквата Свети Сава граѓаните почнаа да…

Денес се празнува Свети Сава, архиепископ српски

Син на српскиот жупан Стефан Немања, се…

Мицкоски со честитка за Свети Сава: Само…

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Проф. Д-р. Христијан Мицкоски,…

Честитка од Претседателот Пендаровски по повод Свети…

Претседателот Пендаровски им го честита на припадниците…