Конечно добра вест: СЗО вели на повидок…

Светот никогаш не бил во подобра позиција…

Македонското здравство под лупа на СЗО

Светската здравствена организација (СЗО) во својот најнов извештај забележува…

Регионален директор на СЗО обвинет за расистичко…

Светската здравствена организација (СЗО) на неодредено време…

СЗО размислува да прогласи глобална вонредна состојба…

Комитетот за итни случаи на Светската здравствена…

СЗО: Ковид-19 продолжува да се шири и…

Светската здравствена организација (СЗО) очекува „високо ниво“…

Предупредување од СЗО: Мајмунските сипаници се опасност…

Светската здравствена организација (СЗО) соопшти дека „трајното…

СЗО: Мајмунските сипаници засега не се глобална…

Мајмунските сипаници сè уште не претставуваат глобална…

СЗО: Нема потреба да се откажуваат масовни…

Светската здравствена организација (СЗО) не гледа потреба…

СЗО ја укинува поделбата на ендемични и…

Светската здравствена организација ја укина, во својата…

Ајде нова стота доза: СЗО поддржа употреба…

Советничката група на Светска здравствена организација (СЗО)…