СЗО планира да ја признае руската вакцина…

Руската вакцина Спутник V може да биде…

Инцидент на седницата на СЗО

Претседателот на Извршниот одбор на Светската здравствена…

Тедрос останува на чело на СЗО?

Извршниот одбор на Светската здравствена организација (СЗО)…

СЗО ќе ја разгледа кандидатурата на Тедрос…

Извршниот совет на Светската здравствена организација (СЗО)…

СЗО прeдупредува: Омикрон не е последната варијанта…

Високата претставничка на Светската здравствена орган изација…

Зaбpaните за патување не го спpeчуваат ширењето…

СЗО препорачува укинување или ублажување на меѓународната…

СЗО: Преминот на Ковид-19 во ендемска форма…

Самиот факт дека пандемијата на Ковид-19 еден…

СЗО препорача два нови лeкови пpoтив Ковид-19

Панелот на Светската здравствена организација (СЗО) денеска…

СЗО предупредува: Секој втор Европеец ќе има…

“Растечкиот бран“ на инфекција со сојот омикрон низ…

Експерт на СЗО тврди дека следуваат уште…

Специјалниот пратеник на Светската здравствена организација (СЗО)…