Д-р Беќаровски предупредува на пост ковид симптоми…

Токсикологот и член на Комисијата за заразни…

Британска студија: Откриени скриени оштетувања на белите…

Некои од пациентите со продолжен ковид, може…

Намален животен век и „мозочна магла“ по…

По прележување Ковид-19, може да дојде до…

Може ли и по втор пат да…

Дали постои ризик по прележана делта, да…

ЗАТНАТ НОС, ТЕЧЕЊЕ НА НОСОТ И ВОСПАЛЕНО…

Постојат три главни симптоми на варијантата омикрон…

Здравствени експерти од САД: Откриени нови симптоми…

Инфекцијата со новата варијанта на корона вирусот…

Идeнтификувани најраните симптоми на омикрон сојот, еве…

Необајсниво рапав глас може да сигнализира зараза…

Гадење и повраќање се два нови симптоми…

Во варијантата на коронавирусот Омикрон, забележани се…

Симптом на Ковид кај децата – Како…

Ненадејно или скоро целосно одбегнување на цврста…