Грковска за членовите на Судскиот совет: Срам…

Славица Грковска – вицепремиерката задолжена за политики…

Грковска од Вашингтон: Со одолговлекување на членството…

За Македонија, како најнова членка на НАТО…

Вицепремиерката Грковска ќе присуствува на молитвениот појадок…

Заменичката на претседателот на Владата задолжена за…

Грковска: Владата работи на унапредување на транспарентноста…

Целосна имплементација на принципот за добро владеење,…

Вицепремиерката призна: Балансерот се злоупотребува, треба да…

„Во еден период, особено по Охридскиот рамковен…

Вицепремиерката Грковска: Османи да објасни како Ејупи…

Министерот Бујар Османи е должен да ја…

Грковска се сретна со претставници на ИФЕС:…

Заменик-претседателката на Владата на Република Македонија задолжена…