СОНК и МОН преговараат зад затворени врати:…

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура…

СОНК и МОН ги продолжија преговорите за…

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура…

Ковчевски оптимист пред денешната последна средба на…

Има време во кое СОНК и Министерствата…

Ќе се активира ли генералниот штрајк повторно?…

Последна средба меѓу СОНК и МОН: Ќе…

И денеска нема договор меѓу СОНК и…

Доаѓаме до некакви заеднички ставови, сепак има…

Заврши првата рунда преговори на СОНК и…

Претседателот на СОНК Јаким Неделков соопшти дека завршила…

Почна процесот на помирување меѓу СОНК и…

Започна помирувањето помеѓу СОНК и Министерството за…

Неделков чека покана од Владата за преговори…

СОНК очекува денеска покана за преговори со…

Шаќири револтиран од одлуката на СОНК: Родителите…

Откако членството на СОНК на денешната попладневна…

СОНК ќе организира масовен протест на 4…

Советот на СОНК одлучи да организира голем…