УЕФА со извинување: Ниту еден навиван не…

Европската фудбалска асоцијација (УЕФА) преку соопштение објавено…

УЕФА има нов партнер – Нема веќе…

Европската фудбалска федерација (УЕФА) објави денеска дека…

УЕФА ќе ѝ плаќа на Русија заради…

УЕФА е обврзана да ги надомести трошоците…

УЕФА е подготвена да го раскине договрот…

УЕФА вчера одлучи да го премести финалето…

Невакцинираните фудбалери нема да може да играат…

Европската фудбалска асоција, УЕФА донела одлука која…