Официјално: Се замрзнуваат и намалуваат цените на…

Владата денеска одлучи да се замрзнат цените…

Регулаторната комисија утре ќе носи нова одлука…

Регулаторната комисија за енергетика утре ќе одлучува…

Владата ја замрзна цената на лебот на…

Владата ја ограничи цената на лебот на…

Добри вести: Се намалува цената на дизелот…

Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и…

Нагло порасна цената на житото!

Цената на житото на светските берзи се…

Цената на нафтата падна под 100 долари…

Цените на нафтата благо пораснаа во средата…

Падна цената на нафтата на светските берзи:…

Цените на нафтата паднаа на 99 долари…

Порасна цената на нафтата на светските берзи

Цените на нафтата денеска се искачија на…

Повторно раст на цената на нафтата на…

Цените на нафтата на берзите денеска се…

Паѓа цената на нафтата на светските берзи,…

Цената на нафтата утринава на лондоскиот пазар…