Падна цената на нафтата на светските берзи:…

Цените на нафтата паднаа на 99 долари…

Порасна цената на нафтата на светските берзи

Цените на нафтата денеска се искачија на…

Повторно раст на цената на нафтата на…

Цените на нафтата на берзите денеска се…

Паѓа цената на нафтата на светските берзи,…

Цената на нафтата утринава на лондоскиот пазар…

Пад на цената на нафтата на светските…

Цените на нафтата на меѓународните пазари паднаа…

Нагло порасна цената на пченицата откако Русите…

Цената на пченицата нагло порасна во понеделникот,…

Нов пад на цените на нафтата на…

Цените на нафтата денеска паднаа под нивото…

Драстичен пад на цените на нафтата на…

За првпат после три месеци, цените на…

Од денеска намалена цена на дизелот

Од утринава по полноќ се промени цената…

Купете си свеќи: Струјата од денес поскапа…

Од денеска поскапува струјата и почнува да…