И денес неколку часа без струја делови…

Од ЕВН Македонија АД известуваaт дека на…

Утре повторно без струја семафорите кај Џамбо…

Од ЕВН Македонија АД известуваaт дека на…

Спpeмете дијaзепам: Со часови ќе бидат угacнати…

Без електрична енергија во периодот од 08…