ЦИА: Русија не стои зад синдромот Хавана…

Повеќето случаи на таканаречениот синдром Хавана може…

Не е на арно: Шефот на ЦИА…

Шефот на ЦИА, Вилијам Барнс неодамна беше…

Правеле тајни експерименти врз деца сираци со…

Неколку стотици сирачиња биле изложени на експерименти…