Демонстрантите упаднаа во канцеларијата на премиерот: Хаосот…

Демонстрантите денеска упаднаа во канцеларијата на премиерот…

По масовните демонстрации: Претседателот на Шри Ланка…

Незадоволството во Шри Ланка се влоши во…

Никој не може против народ: По масовните…

Претседателот на Шри Ланка Готабаја Раџапакса го…

ЕУ е подготвена да ја зајакне поддршката…

Европската унија во неделата објави подготвеност да…

САД ги повикаа лидерите на Шри Ланка…

Соединетите Држави ги повикаа лидерите на Шри…

Хаос во Шри Ланка – демонстрантите гневни:…

Демонстрантите пронајдоа повеќе од 17,8 милиони рупии…

Премиерот на Шри Ланка: Нашата економија целосно…

Премиерот на Шри Ланка, Викремесинг, објави дека…

Да не ги стават на листа за…

Шри Ланка заплени руски авион. Локалните власти…

Демонстрантите ја урнаа Владата: Претседателот на Шри…

Шри Ланка ја реконструира владата поради економски…

Хаос во Шри Ланка: Нема дизел, лекови…

Криза во Шри Ланка: Нацијата остана без…