КСОМ најавува штрајк: Владата троши непродуктивно, работниците…

Конфедерацијата на синдикалните организации на Македонија (КСОМ)…

ССМ го става во мирување штрајкот во…

На итна седница на Штрајкувачкиот одбор –…

ССМ: Ако нема зголемување на платите во…

Сојузот на синдикати на Македонија (ССМ) од…

Следува блокада на земјата: Конфедерацијата на синдикални…

Целосна блокада на земјава од штрајковите, најавува…

И ветеринарите ќе штрајкуваат од вторник

Ветеринарите стапуваат во штрајк од вторник, 17-ти…

Нема покачување на платите во УЗМК: Матичарите…

Независниот синдикат од Управата за водење на…

Синдикатите попладнево на штрајк во Скопје, бараат…

Првомајскиот протест на ССМ започна попладнево во…

И штрајкувачите од Управа за водење на…

Во повеќе канцеларии на Управата за водење матични…

Омбудсманот и МОН контра СОНК: Правото на…

Правото на штрајк и правото на образование…

Дволичноста на дело: СДСМ врши притисок на…

Сите мораме да се водиме од интересот…