По третпат ќе почне од почеток судењето…

По третпат се враќа од почеток судскиот…

Веапоска: Зошто останав без органи и зошто…

Денеска во Основниот суд во Струга продолжи…

Родилката на која ѝ отстранија три органи…

Со исказ на медицинската сестра, која учествувала…

(Видео) Претседателката на лекарската комора: Немаше основ…

На денешната прес-конференција на претседателката на Лекарската…