Тренчевска смирува: Греење во градинките ќе има

Не треба да се плашат ниту родителите,…

Тренчевска: Пензионерите добиваат покачување на пензиите од…

Околу седум проценти покачување ќе добијат пензионерите…

Синдикатите се извисени – Тренчевска: Барањето за…

Социјалниот дијалог е отворен, продолжува и понатаму.…

Тренчевска му кажа на Неделков: Нема целосни…

Министерката за труд и социјална политика, Јованка…

Министерката Тренчевска: Сите работодавачи што исплатиле плата…

Ветувам дека заедно ќе ја продожиме борбата…

Тренчевска: Приоритет на Владата е намалување на…

„Еден од приоритетите на оваа Влада кое…

Тренчевска: Животот на лицата со попреченост ќе…

Кога зборуваме за реформата од 2019 година…

Тренчевска: Зголемувањето на платите за 12% нема…

Министерката за труд и социјална политика, Јована…

Министерката Тренчевска уште еднаш се пофали: Новото…

Министерката за труд и социјална политика Јованка…

Ни срам ни перде, нов “гаф” на…

Министерката за труд и социјална политика, Јована…