Ни срам ни перде, нов “гаф” на…

Министерката за труд и социјална политика, Јована…

Штрајкот ќе продолжи – Министерката Тренчевска: Моментот…

Министерката за труд и социјална политика, Јованка…

Министерката Тренчевска објасни: Како ќе се исплаќа…

Помошта за пензионерите и за примателите на…

Министерката за труд и социјала уште еднаш…

Министерката за труд и социјална политика Јованка…

Тренчевска се сретна со потпретседателката на Сојуз…

Министерката за труд и социјална политика, Јованка…