ЈП Водовод и канализација: Член на УО…

„Овој тип на инциденти создаваат непријатна и…

Арсовска на терен: Изградба на фекален колектор…

Заедно со директорот на ЈП Водовод и…

Екипите на ЈП Водовод и канализација на…

Екипите на сектор Водовод во текот на…

Арсовска: ОЈО и финансиската полиција постапуваат во…

Македонија е заглавена во примитивни полиитки од…

Делови од општината Центар утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација  известуваат дека…

Водата во Скопје е исправна за пиење

Водата во Скопје е исправна за пиење,…

(Видео) Снема мед – Неофицијално: ОЈО ќе…

Во денешната епизода на "Тешки муабети" уредникот…

Екипите на Водовод и канализација спроведоа активности…

Екипите на сектор Водовод во текот на…

Акција на “Водовод” за одржување на атмосферската…

Во текот на изминатите неколку дена, во…

“Водовод и канализација” демантира: Нема да се…

ЈП Водовод и канализација Скопје ја демантира…