(Видео) Скандал, Британците гневни на Трудо: Снимен…

Канадскиот премиер Џастин Трудо се соочи со…

Трудо најави зголeмување на воената помош за…

Канадскиот премиер Џастин Трудо денеска, по ненајавената…

Падна договор власт-опозиција: Трудо останува на власт…

Канадскиот премиер Џастин Трудо денеска изјави дека…

Русија воведе санкции за Бајден и неколкумина…

Русија воведува санкции против претседателот Бајден и…

Кралицата го победи Ковид па се сретна…

Кралицата го одржа својот прв ангажман во…

Канада најавува испорака на противтенковско оружје за…

Противтенковско оружје и напредна муниција ќе и…

Пада влада во Канада? Трудо ги разочара…

Канадскиот премиер Џастин Трудо ги отуѓи гласачите…