Ховениер: Одлуките на Владата на Косово имаат…

Владата на Соединетите Американски Држави е длабоко…

Ховениер: САД сериозно го сфаќаат прашањето за…

Американскиот амбасадор во Косово, Џефри Ховениер, по…

Ховениер: САД поддржуваат трансформација на Косовските безбедносни…

Американскиот амбасадор во Косово, Џефри Ховениер изјави…

Американскиот амбасадор во Косово: Итно да се…

Амбасадорот на САД во Косово, Џефри Ховениер,…

Американскиот амбасадор за инцидентот во Бањска: Голем…

Американскиот амбасадор во Косово, Џефри Ховениер денеска…

САД не поддржува ниту “голема Албанија” ниту…

Амбасадорот на Соединетите Американски Држави во Косово,…

Американскиот амбасадор во Косово препорачува градоначалниците во…

Американскиот амбасадор во Приштина, Џефри Ховениер, по…

Американскиот амбасадор во Косово: Веднаш да прекинат…

Амбасадорот на САД во Приштина, Џефри Ховевениер,…