90% од светската популација има стекнато имунитет…

Според директорот на вонредни ситуации во СЗО,…

Го прогласуваме за умрено: Пад од 90%…

Бројот на смртни случаи од Ковид-19 нагло…

Осум починати од Ковид-19 минатата недела

Министерството за здравство, повикувајќи се на податоци…

Добра вест: Нема починати од Ковид-19 во…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Нема починати: Ова е денешната Ковид статистика!

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Три лица починаа: Ова е денешната Ковид…

Регистрирани се 68 нови случаи на КОВИД-19…

Мал број на новозаразени: Нема починати од…

Нови 37 заразени со Ковид-19 и без…

Короната може да го прогласиме за умрено?…

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…

Универзитет во Бостон создаде нов вид на…

Американските истражувачи развија нов смртоносен сој на…

Нема починати: Ова е денешната Ковид статистика

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје,…