Граѓаните на Литванија собираат пари за да…

Граѓаните на Литванија собираат пари за да…

Србија се вооружува: Ќе купуваат турски “Бајрактари”

Србија купува турски „Бајрактари“. Србија ќе купи…

(Фото) Објавени првите фотографии од беспилотното летало…

Првите фотографии од беспилотното летало Бајрактар ​​МИУС…