(Видео) Страшна сообраќајна несреќа во Пенсилванија: Верижен…

Најмалку три лица, наводно, загинале по големата…

(Фото) Страшна сообраќајка во тунел во Турција:…

Најмалку 30 лица се повредени во верижна…

(Видео) Страшна сообраќајна несреќа во Србија: Има…

На автопатот Белград-Нови Сад утрово на наплатната…

(Видео) Страшна сообраќајна несреќа: Верижен судир на…

Верижен судир за време на снежно невреме,…

(Видео) Верижен cyдир од најмалку 15 возила…

На автопатот Уфа-Оренбург се судрија 15 автомобили.…