Орбан: ЕУ не треба да почне преговори…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан изјави дека Брисел…

Орбан: Ќе стоиме со Србија ако ЕУ…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан денеска изјави дека…

Орбан посеа паника во Европа?

Една недела пред состанокот на Европскиот совет…

Орбан го блокира влезот на Украина во…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан официјално побара да…

Орбан: „Русија нема да загуби“

Унгарскиот премиер Виктор Орбан вели дека Западот…

Орбан бара да се преземе нешто: Укpаинците…

Стратегијата на Европската унија во врска со…

ЕУ запре 700 милиони евра за Унгарија

Двајца комесари на Европската унија изјавија во…

Орбан: Украина е светлосни години оддалечена од…

Украина е далеку од влез во Европската…

Орбан: Сѐ додека Србија не влезе во…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан денеска изјави дека…

Орбан: Дојде време за промени во ЕУ!…

Унгарскиот премиер Виктор Орбан изјави дека денес…