Медведев во негов стил: Ќе ги победиме…

Русија ќе победи во борбата против новите…

Медведев: Акциите на Макрон се соучесништво во…

Заменик-претседателот на рускиот совет за безбедност, Дмитриј…

Нова скандалозна изјава на Медведев: Ликвидација на…

Украинското раководство ќе се соочи со судбината…

Медведев бара да се убијат терористите: „Убијте…

Заменик-шефот на рускиот совет за безбедност Дмитриј…

Медведев: Ќе се одмаздиме за сите убиени!

Заменик-шефот на рускиот совет за безбедност Дмитриј…

Нема милост, смрт за смрт – порача…

Смрт за смрт, порача во порака на…

Медведев ѝ предлага на Украина безусловна капитулација

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија,…

Медведев го нарече Макрон „зоолошка кукавица“

Заменик-претседателот на Советот за безбедност на Русија…

Медведев:„Зеленски, не те гаѓавме… да ни беше…

Русија не ја нападна делегацијата на украинскиот…

На Медведев му пречат воените вежби на…

Сегашните вежби на НАТО се многу опасна…