Андоновска: Реформа во образованието, проверка на знаењето…

Не постои државна институција каде има луѓе…

ПОРАЗИТЕЛНИ БРОЈКИ! Андоновска: 3,4 доктори, 0,9 стоматолози…

-На 1000 жители имаме 3,4 доктори, вклучително…

Андоновска: Нудиме реални и остварливи проекти во…

- Денеска сме тука на главниот плоштад…

(Видео) Андоновска: Одговорно ви тврдам, во Македонија…

Одговорно ви тврдам, во моментов Македонија нема…

Андоновска: Екологијата мора да биде еден од…

Носителката на листата во првата изборна единица…

Д-р. Добрила Андоновска: ГРОМ ќе се залага…

Денеска сме во посета на Старскиот дом…

Д-р. Добрила Андоновска: Бујар Османи ја искористува…

Министерот за надворешни работи, Бујар Османи ја…