(Видео) Во Египет откриени 150 бронзени статуи…

Во некропола во Сакара, место во близина…

Египет го проширува Суецкиот канал: Целта е…

Египет планира да го прошири Суецкиот канал…

Падна снег во Хургада, Египет кој предизвика…

Едно од најпопуларните египтески летувалишта Хургада, годинава…