Само во Скопје МВР казни 157 возачи…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

МВР со полни раце работа: 170 казни…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Да капне и во буџетот нешто: Само…

Само во декември 2022 сообраќајната полиција од…

МВР не запре: 940 казни за едно…

Во текот на вчерашниот ден (11.09.2022) Министерството…

МВР со полни раце работа: 175 казни…

За време на сообраќајните контроли во Скопје…

МВР санкционираше 238 возачи на територијата на…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

СВР Куманово изрече над 100 санкции за…

Денеска (14.08.2022) во времето од 14 –…

МВР ги соопшти бројките: Напишани 140.000 санкции…

Полицијата тврди дека се намалил економскиот криминал,…

Ќе има казни: Доцни платата во градинките,…

Вработените во градинките се уште немаат земено…

На територија на град Скопје изречени се…

Министерството за внатрешни работи во текот на…