Казнети 137 возачи за сообраќајни прекршоци во…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

(Видео) Голем број казни за брзо возење…

Во текот на вчерашниот ден (21.02.2022) Министерството…

Полициска држава? Само во јануари МВР казни…

Во последните неколку месеци засилени се контролите…

(Видео) Речиси 300 казни за возачите и…

Во текот на вчерашниот ден (18.02.2022) Министерството…

(Видео) Пазете на пешачаките премини дури возите,…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

195 сообраќајни прекршоци во Скопје, 62 за…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

За само четири часа казнети 246 пешаци

Сообраќајната полиција вчера во периодот од 9…

Пешаците непослушни – МВР казнува: Голем број…

Денеска (12.02.2022) во периодот од 10.00 до…

Нема одмор за МВР: Скоро 250 казни…

Министерството за внатрешни работи во текот на…

Секој ден се повеќе: МВР казни 265…

Министерството за внатрешни работи во текот на…