Неверојатно: Девојче прeживеа ноќ во силна снежна…

Десетгодишно девојче преживеа ноќ во силна снежна…

Неверојатно: Куче 13 часа со своето тело…

Хрватската планинска спасувачка служба соопшти дека утрово…