Медведев предупредува на директен судир Русија-НАТО

Последен пат светот беше толку блиску до…

Медведев: Зеленски ги измеша лончињата и си…

Украинскиот претседател Зеленски тврди дека постои „дезинформациски…

Медведев: „Старата баба“ ЕУ не фигурира на…

Медведев за ЕУ изјави дека не може…

Доаѓаат јавачите на апокалипсата! – Медведев се…

Дмитриј Медведев, заменик-началник за национална безбедност, денеска…

Медведев: Путин нема ни имот ни сметки…

- Рускиот претседател Владимир Путин, како и…

Препукувањата продолжуваат: “Наместо да фрлаат пари за…

Парите што САД ги фрлаа за Авганистан…

Медведев: Не се плашиме од западните санкции,…

Москва не се плаши од никакви дополнителни…