Меџити: За седум години смртноста на предвреме…

На Светскиот ден на предвреме родените деца,…

Министерството за здравство обоено во “крв”

Демонстрантите на денешниот протест пред Министерството за…

Меџити: Работиме на подобрување на условите во…

-Клиниката за хематологија низ годините создаде тим…

Меџити открива: Поранешниот директор на Онкологија велел…

Министерот за здравство Фатмир Меџити уште не…

Министерство за здравство: За трите модуларни амбуланти…

Министерството за здравство ѝ предложило на владата…

Министерството за здравство до дијабетичарите: Ако тужите,…

Министерството за здравство смета дека дијабетичарите чија…

Дијабетичарите утре на протест пред Министерството за…

Сојузот на здруженија на дијабетичари на Македонија…

Министерството за здравство ќе распише нов тендер…

Договорот со изведувачот „ИНТРАКАТ“ за новата штипска…

Невакцинирани деца ќе се бараат “под дрво…

Министерство за здравство почна со теренски активности…

Меџити: Нема да дозволам пациенти да се…

Новоназначениот министер за здравство, Фатмир Меџити, денеска…