Димитров: Политиката на Бугарија кон Македонија е…

Поранешниот министер за надворешни работи, Никола Димитров…

Димитров: Системот ни се распаѓа пред очи,…

„Внатрешното владеење до таа мера ни отиде…

Патриот е кога не е на функција?…

Власта да не се однесува како бугарска…

Димитров критикува: Сме го решиле проблемот со…

Сме го решиле проблемот со Бугарија!? Ова…

Џабе го дадовме името?! Димитров: ЕУ не…

Поранешниот вицепремиер и министер за надворешни работи…

Димитров: Бугарската официјална политика упорно не крева…

Бугарската официјална политика упорно не крева раце…

Димитров: И да не го потпишевме Договорот…

Поранешниот министер за надворешни работи и поранешен…

Димитров емотивен: Нашата Македонија не оди во…

Поранешниот шеф на македонската дипломатија, Никола Димитров…

Или уставни измени или нема ЕУ- Димитров:…

Во услови на нешто како потреба да…

Димитров: Америка се врти кон Азија –…

Економскиот раст зависи од ефтина енергија од…