Кисела Вода го одбележа Националниот ден на…

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски,денеска…

(Видео) Експресна реакција на Ѓорѓиевски: Екипите на…

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски,…

Илиевски: Кисела Вода усвои промена на статутот…

На денешната седница на советот на општина…

Општина Кисела Вода донесе повеќе одлуки и…

Општинскиот кризен штаб за заштита и спасување…

Општина Кисела Вода целосно ја осветли трим…

Комплетно е осветлена трим патеката во Кисела…

(Фото) Ѓорѓиевски: Целосна реконструкција на ул.Наум Охридски…

Денес започна асфалтирањето на првиот слој на…

Ѓорѓиевски: Денес стопиравме изградба на уште еден…

Градоначалникот на Општина Кисела Вода во текот…

(Фото) Општина Кисела Вода даруваше пакетчиња на…

Претседателот на Советот на Општина Кисела Вода,…