Исплата нa пензиите од 28 јуни

Владата на Република С. Македонија на денешната…

Добра вест за пензионерите: Априлските пензии ќе…

Владата ја разгледа и усвои Информацијата за…

Добра вест за пензионерите: Започна исплатата на…

Министерството за труд и социјална политика известува…

Од следна недела ќе почне исплатата на…

Од следниот вторник, 29-ти март, ќе се…

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување исплаќал…

Фондот за пензиско и инвалидско осигурување и…

Изгласана “швајцарската методологија” за усогласување на пензиите:…

Собранието вечерва ги изгласа Законот за изменување…

Министерката Тренчевска објасни: Како ќе се исплаќа…

Помошта за пензионерите и за примателите на…

Владата се фали со зголемување на пензиите…

Трагично е колку владата администрирана од Ковачевски…

Милошоски: СДСМ им ги дава на пензионерите…

Прво морам да кажам дека до 2017…

Македонските пензии ќе се зголемуваат според швајцарски…

Владата и претставници на здруженијата на пензионерите…