Шојгу: Русија има мобилизациски ресурс од 25…

Рускиот мобилизациски ресурс е речиси 25 милиони…

Русија ќе ги искористи сите средства за…

Доколку биде загрозен нејзиниот територијален интегритет, Русија…

Британски разузнавачи: Путин “го прескокнува” Шојгу поради…

Британското разузнавање соопштува за маргинализирање на рускиот…

Шојгу: Идејата за забрана за влез на…

Идејата за забрана за влез на сите…

Шојгу: Пропадна митот за западното “супер оружје”…

Западниот мит за „супероружје“ е уништен, изјави…

Официјално: Луганск е под целосна контрола на…

Министерот за одбрана Сергеј Шојгу му пријавил…

(Фото) “Ви претстојат уште многу успеси”: Шојгу…

Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу им…

(Видео) Малку ги изненади: Шојгу им упадна…

Рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу беше…

Тешко на Украина – Кадиров: Ќе се…

Шефот на Чеченија Рамзан Кадиров по средбата…

Првпат по почетокот на кризата, разговараа Шојгу…

Американскиот секретар за одбрана Остин разговараше со…