Фон дер Лајен реизбрана за претседателка на…

Урсула фон дер Лајен беше реизбрана за…

Фон дер Лајен:„Договорот на Г7 за заемот…

Со договорот на Г7 за користење на…

Фон дер Лајен во посета на Бугарија…

Водечкиот кандидат на Европската народна партија (ЕПП)…

Фон дер Лајен згрозена од обидот за…

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер…

Фон дер Лајен: Патот на Македонија кон…

Претседателката на Европската комисија Урсула фон дер…

Фон дер Лајен ѝ честиташе на Силјановска…

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер…

Западен Балкан е сѐ поблиску до ЕУ,…

На 1 мај 2004 година мојот претходник…

Фон дер Лајен: Русија хибридно ја напаѓа…

Претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер…

Официјално: Фон дер Лајен официјално е кандидат…

Со 400 гласа „за“ против 89 „против“,…

Фон дер Лајен: Опасноста од војна не…

Заканата од војна можеби не е исклучена.…