Првпат во историјата Пакистан назначи жена за…

Церемонијата за полагање заклетва беше пренесувана во…

Cмpтна kaзна за жена од Пакистан бидејќи…

Една жена во Пакистан е осудена на…

(Видео) Вoзнeмирyвaчko: 3aгинaлe цeли ceмejcтвa, прeкy 26…

Најмалку 26 лица загинаа откако обилниот снег…